Maskinering AS

Maskinering AS er et mekanisk verksted som ble etablert i 1974 av mekanikere med mange års erfaring fra verkstedindustrien.

Selskapets forretningsidé er å drive mekanisk virksomhet med moderne utstyr og salg av bearbeidede produkter. Bedriften skal være ledende innen produksjon og reparasjon av maskindeler, mobil maskinering, sveiste konstruksjoner og mekanisk service.

Bedriftens kundegrupper er i hovedsak on / offshore prosessindustri, Forsvaret, gruveindustri, fiskeri, bygg og anlegg, og dessuten en rekke oppdrag fra privatpersoner. Maskinering AS er aktiv både i inn- og utlandet og tar jobben der den er.

Takket være de ansattes erfaring, teknisk innsyn og evnen til å se muligheter er Maskinering AS din perfekte partner når det gjelder fabrikasjon av prototyper, noe som bedriften har lang erfaring med fra tidligere prosjekter. Mannskapets største inspirasjon er å løse de utfordringene som de blir stilt overfor i det daglige arbeidet, samt tilfredsstille kundenes krav. Et godt resultat er alltid basert på et nært og konstruktivt samarbeid mellom Maskinering AS og dennes samarbeidspartnere, og ikke minst kundene.

Maskinering AS er godkjent lærebedrift innen fagene maskinering, sveising og industrimekaniker, noe som de benytter seg av aktivt, for å dyrke frem sine fremtidige ressurser. Bedriften har skip og offshore klareringer i alle sine fagområder, noe som setter dem i stand til å utføre jobben der du er. I tillegg er de godkjent underleverandør for Aker og Kværner. Maskinering AS har egen sveisekoordinator.

1. mars 2017 flyttet vi inn på sitt nytt verksted med totalt gulvareal på 2300 m2, krankapasitet opp til 40 t, 10 m fri løftehøyde og direkte tilgang til kai.

Januar 2023 åpner vi nye del av verkstedet da vi bygger ut ca 1000m2 for å gi plass til ny dreie og fresemaskin. Bakkskive Ø2000, X=10 000, Y=1500 og Z=3250. Maskinen får 40t krankapasitet over seg.

Sertifiseringer

  • ISO 9001
  • EN 1090
  • EN ISO 3834-2
  • Godkjent for ansvarsrett
Om det er noe du lurer på, ta kontakt med oss via vår kontakt side.