Om Oss

Her kan du lese en kort beskrivelse om bedriften og dens orientering i markedet.

Maskinering AS er et mekanisk verksted som ble etablert i 1974 av mekanikere med mange års erfaring fra verkstedindustrien.

Selskapets forretningsidé er å drive mekanisk virksomhet med moderne utstyr og salg av bearbeidede produkter. Bedriften skal være ledende innen produksjon og reparasjon av maskindeler, mobil maskinering, sveiste konstruksjoner og mekanisk service.

Bedriftens kundegrupper er i hovedsak tungindustri, land- og sjøbasert prosessindustri, fiskeri, bygg og anlegg, og dessuten en rekke oppdrag fra privatpersoner. Maskinering AS er aktiv både i inn- og utlandet og tar jobben der du er.

Takket vare de ansattes erfaring, teknisk innsyn og evnen til å se muligheter er Maskinering AS din perfekte partner når det gjelder fabrikasjon av prototyper, noe som bedriften har lang erfaring med fra tidligere prosjekter. Mannskapets største inspirasjon er å løse de utfordringene som de blir stilt overfor i det daglige arbeidet, samt tilfredsstille kundenes krav. Et godt resultat er alltid basert på et nært og konstruktivt samarbeid mellom Maskinering AS og dennes samarbeidspartnere, og ikke minst kundene.

Maskinering AS er godkjent lærebedrift innen fagene maskinering, sveising og industrimekaniker, noe som de benytter seg av aktivt, for å dyrke frem sine fremtidige ressurser. Bedriften har skip og offshore klareringer i alle sine fagområder, noe som setter dem i stand til å utføre jobben der du er. I tillegg er de godkjent underleverandør for Aker og Kværner. Maskinering AS har egen sveisekoordinator.

  1. mars 2017 flyttet vi inn på sitt nytt verksted med totalt gulvareal på 2300 m2, krankapasitet opp til 40 t, 10 m fri løftehøyde og direkte tilgang til kai.

 

Bedriftens sertifiseringer

ISO 9001:2015

EN 1090

EN ISO 3834-2

Achilles

Godkjent for ansvarsrett

 

Om det er noe du lurer på, ta kontakt med oss via vår kontakt side.